SCHATKIST.

schatkist

http://www.schatkist.nl

Deze geïntegreerde kleuteruitgave voor taal, lezen, rekenen en sociaal-emotionele ontwikkeling wordt gebruikt in groep 1 en 2.

VEILIG LEREN LEZEN.

 

veiligpng

http://www.VeiligLerenLezen.nl

Veilig leren lezen is de meest gebruikte methode voor aanvankelijk lezen en wordt gebruikt in groep 3 .

 

WERELD IN GETALLEN.

 

6961_WIG_Logo

 

De wereld in getallen. Rekenen op z’n best!
Kinderen leren goed rekenen met De wereld in getallen. Daar staat de rekenmethode voor groep 1 t/m 8 in het basisonderwijs al jaren om bekend. En dit blijkt ook uit de Periodieke Peiling OnderwijsNiveau (PPON) 2013. De methode is opgebouwd volgens de beproefde dakpanconstructie: oriëntatie, begripsvorming, oefenen en automatiseren. Hiermee krijgt elk kind gegarandeerd een goede rekenbasis!
Nieuwe versie

De nieuwe versie van De wereld in getallen bevat nog meer oefening en herhaling. Er is een weektaak voor zelfstandig werken en praktische differentiatie op 3 niveaus. De nieuwe versie voldoet volledig aan de referentieniveaus en blinkt ook uit in gebruiksgemak.  Met De wereld in getallen rekent ieder kind op z’n best!

 

 

 

  • TAALJOURNAAL.

 

header_taaljournaal2

Taaljournaal. Compleet en veelzijdig voor elk kind .Taaljournaal is een adaptieve methode met differentiatie naar tempo, taalvaardigheid, leerstijl en interesse. De kinderen werken vaak zelfstandig en kiezen zelf welke activiteit ze gaan doen. Met de 3 geïntegreerde leerlijnen Taal, Spelling en Woordenschat is Taaljournaal compleet en veelzijdig voor elk kind!