De BSO (buitenschoolse opvang) wordt bij ons op school verzorgd door BSO SamSam. Het gebouw van de BSO is direct achter onze school gelegen. De kinderen worden lopend gehaald en, indien nodig, ’s ochtends gebracht.

Informatie voor- en naschoolse opvang Sam&Co

Wij willen u graag laten weten dat buitenschoolse opvang Sam&Co, onderdeel van kinderopvangorganisatie SamSam haar tijden van de opvang aan heeft gepast aan het continurooster. Dat betekent dat er al vanaf 14.00 uur opvang mogelijk zal zijn. Op dit moment hebben wij alleen nog geen opvang op de woensdagen, maar dat willen we graag veranderen. Zodra er 4 of meer aanmeldingen komen voor deze dag, dan zal er ook op deze dag opvang mogelijk zijn.

Wij zijn een professioneel, enthousiast en gediplomeerd team. Wij bieden opvang aan in de ochtend (van 7.30-8.30 uur) als de school nog gesloten is, na school (vanaf 14.00 tot 18.00 uur) en in de vakanties (7.30-18.00 uur). Ook bieden wij opvang aan kinderen die een enkele keer opvang nodig hebben, als oma bijvoorbeeld ziek is, er een studiedag of stakingsdag is. U kunt uw kind hiervoor op korte termijn al opgeven. Kosten worden ruim vergoed door het Rijk (afhankelijk van uw inkomen).

Wilt u een keer komen kijken of wilt u wat meer informatie, bijv. wat het voor u gaat kosten, dan bent u van harte welkom of u kunt gebruik maken van onze contactgegevens:

Telefoonnummer: 0488-410038

E-mail: info@kdvsamsam.nl

Website: www.kdvsamsam.nl

Contactpersoon: Imelda van der Hart